Highfield Ultralite båter er spesial designet og håndlagde riber med fokus på svært lav vekt. De er et veldig bra alternativ til gummibåter med myk bunn. Båtene er enkle sette ut og ta opp av en voksen person og de er perfekte for daviter og transport på henger eller på bilens tak. Tross meget lav vekt har de svært gode kjøreegenskaper og tåler bruk godt.

Highfield Ultralite 260

Highfield Ultralite 260

En meget lett RIB, laget i aluminium. Ultralite serien er designet og håndlaget for å være så lette som mulig, noe som har resultert i en kapabel RIB som bare veier 31 kg! Den lave vekten, kombinert med store pongtonger og godt skrog, gir en unik kombinasjon av kjøreegenskaper, holdbarhet og en lett håndterbar båt.

Lengde: 260 cm
Bredde: 152 cm
Motoreffekt: maks 6 Hk
Personer: 3
Vekt: 31 Kg 

Highfield Ultralite 290

Highfield Ultralite 290

En meget lett RIB, laget i aluminium. Ultralite serien er designet og håndlaget for å være så lette som mulig, noe som har resultert i en kapabel RIB som bare veier 38 kg! Den lave vekten, kombinert med store pongtonger og godt skrog, gir en unik kombinasjon av kjøreegenskaper, holdbarhet og en lett håndterbar båt.

Lengde: 290 cm
Bredde: 151 cm
Motoreffekt: maks 8 Hk
Personer: 4
Vekt: 38 Kg

 

Highfield Classic 300

Highfield Classic 310

En solid rib med oppbevaringsrom i baugen og dobbeltskrog. Båten er håndlaget i aluminium, dette gjør at båten tåler tøff bruk. Her slipper man å bekymre seg for skader i gelcoat/glassfiber, slik det er på vanlige riber. Båten har en flotte detaljer, slik som rom for bensintank i baugen, med skjult tilbakeføring av bensinslange (under dobbeltbunn) til motor. Båten har også integrerte årefester på innsiden av pongtong, forsterkninger på akterspeil og kjølbeskyttelse!

Lengde: 310 cm
Bredde: 173 cm
Motoreffekt: maks 15 Hk
Personer: 5
Vekt: 60 Kg 

  Highfield Classic 360

Highfield Classic 360

En solid RIB med oppbevaringsrom i baugen og dobbeltskrog. Båten er håndlaget i aluminium, dette gjør at båten tåler tøff bruk. Her slipper man å bekymre seg for skader i gelcoat/glassfiber, slik det er på vanlige RIBer. Båten har en flotte detaljer, slik som rom for bensintank i baugen, med skjult tilbakeføring av bensinslange (under dobbeltbunn) til motor. Båten har også integrerte årefester på innsiden av pongtong, forsterkninger på akterspeil og kjølbeskyttelse!

Lengde: 360 cm
Bredde: 173 cm
Motoreffekt: maks 15 hk
Personer: 5
Vekt: 74 Kg

 

Del denne siden:

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Webdesign ©2016-23 Web Norge. Foto ©2016-23 Web Norge / Kristiansand Båt og Motor.