Pioner plastbåter båter er nesten vedlikeholdsfrie og veldig solide med dobbelt skrog. De er norges mest solgte båter og egner seg til både familieturer og sjøsport. Fra stille fisketurer til heftig vannsport og skarpe militærøvelser.

Klikk på lenken under og bygg din egen båt. Den henter du på Kristiansand Båt & Motor.

250x250 röd Norska

 


Pioner 8 mini

Pioner 8 Mini 

Pioner 8 Mini er en båt med mange bruksområder. Legg den på biltaket, og vær sjødyktig hvor dere enn drar. Bruk den til og fra moderbåt, ha den på slep eller la barna lære båtvett med denne stødige båten.

Pioner 8 Mini gjør god fart med liten motor, og den er lett å ro. Langsgående sete gir god sittekomfort. Årene kan sikres med stropper under slep.

Lengde: 242 cm / 8 fot
Bredde: 134 cm
Vekt: 54 kg
Motoreffekt: maks 3,5hk
Personer: 2

Les mer om Pioner 8 Mini her: https://pionerboat.no/modeller/pioner-8-mini/


Pioner 10 Classic

Pioner 10

Nye Pioner 10 Classic er en snerten og sikker båt som er lett å håndtere og manøvrere - og som passer perfekt for barn og voksne.

Den moderne modellen er selvdrenerende, solid, lettplanende og fin å ro. Pioner 10 Classic føles veldig trygg og er samtidig egnet til mange forskjellige bruksområder, noe både store og små vil sette pris på. Båten har plass til tre personer og er godkjent for 9,9 Hk.
 

Lengde: 323 cm / 10 fot
Bredde: 147 cm
Vekt: 120 kg
Motoreffekt maks: 9,9hk
Personer: 3&

Les mer om Pioner 10 her: https://pionerboat.no/modeller/pioner-10-classic/

 


Pioner 12 Maxi

Pioner 12 Maxi

Nye Pioner 12 Maxi får du en moderne og sikker flerbruksbåt. Den er selvdrenerende, lettplanende, meget stabil og solid. Pioner er ledende i markedet innen rotasjonsstøping, og med nye Pioner 12 Maxi er denne konstruksjonen tatt til nye høyder. Med sitt dobbeltskrog er båten ekstremt sikker, og full kontakt mellom dørken og skroget gjør båten stivere og mer robust.

Båten har plass til tre- fire personer, og høyt fribord sikrer alle en komfortabel og tørr båttur. En langsgående innvendig tofte er konstruert for at den skal være best mulig å ro. 

Lengde: 381 cm / 12 fot
Bredde: 165cm
Vekt: 160 kg
Motoreffekt maks: 15hk
Personer: 4

Les mer om Pioner 12 Maxi her: https://pionerboat.no/modeller/pioner-12-maxi/


Pioner 13 båt

Pioner 13

Pioner 13 gjør det enkelt å eie båt. Den planer, er stabil og lettkjørt. Gode sjøegenskaper verdsettes av både ferske båteiere og erfarne båtfolk. Båten egner seg til mindre 4-taktere og roing.

Standardmodellen er romslig med god plass til fire personer. Bagasje, utstyr og bensintank får plass i to låsbare oppbevaringsrom. Båten kan utstyres med rekkesett og putesett. 

Lengde: 393 cm / 13 fot
Bredde: 155cm
Vekt: 155 kg
Motoreffekt maks: 8hk
Personer: 4

Les mer om Pioner 13 her: https://pionerboat.no/modeller/pioner-13/

  


Pioner 14 Active

Pioner 14 Active

Pioner 14 Active kombinerer klassiske linjer og god kjørekomfort med moderne detaljer og lekker finish.

Gjennomføringer for tauverk er integrert i skroget. Et praktisk rom i babord side passer lange gjenstander som båtshake og fiskestang. På styrbord side er det rom til mindre ting som mobiltelefoner, lommebok og lignende. Denne båten har også batterirom, plass til bensintank under aktertofte, samt to oppbevaringsrom under midttoften. Båten har mye oppdrift, høyt dørknivå og egner seg ypperlig til dagens 4-taktsmotorer. Høyt fribord gir tørr og komfortabel båttur selv om det bølger litt. Pioner 14 Active er en romslig båt med plass til fire personer og byr på masse båtglede for aktive båtbrukere.

Lengde: 411 cm / 14 fot
Bredde: 173cm
Vekt: 220 kg
Motoreffekt maks: 25hk
Personer: 4

Les mer om Pioner 14 Active her: https://pionerboat.no/modeller/pioner-14-active/


Pioner 14 Fisher

Pioner 14 Fisher

Denne modellen er bygd på Pioner 14 Active. Pioner 14 Fisher er utviklet for deg som elsker fiske og spennende dager på vannet. Båten er tatt frem i samarbeid med Team Colibri som har sørget for optimale løsninger for den aktive fiskeren. Sjekk ut Team Colibri på Facebook eller teamcolibri.blogspot.com.

Med Pioner 14 Fisher får du et skrog som gir fra seg lite lyd på grunn av materialet og produksjonsmetode. Pioner 14 Fisher er en meget stabil og robust båt. Den er enkel å vedlikeholde og gir deg god valuta for pengene. Det er god plass for utstyr og et stor fiskedekk for kastefiske. Det er også muligheter for frontmontert el. motor.
 

Lengde: 411 cm / 14 fot
Bredde: 173cm
Vekt: 220 kg
Motoreffekt maks: 25hk
Personer: 4

  


Pioner 15 båt

Pioner 15

Pioner 15 Allround tar over etter en av landets mest solgte landstedsbåter. Suksessfaktorene har vi tatt med oss i utviklingen av denne nye båten og vi er stolte når vi nå lanserer nok en anvendelig, trygg og stabil Pionerbåt i et nytt designspråk. Dette er en båt for allsidig bruk hvor de om bord opplever trygg og behagelig ferdsel enten det er fisketurer, familieturer, aktivitetsturer, transportetapper eller arbeidsoppgaver som er dagens gjøremål.

Denne romslige 15-foteren har god plass og er stabil og sjødyktig. Fine løsninger som oppbevaringsrom bidrar til orden om bord, samt at båten kan skreddersys med diverse ekstrautstyr og løsninger etter eget ønske.

Lengde: 470 cm / 15 fot
Bredde: 180 cm
Vekt: 293 kg
Motoreffekt maks: 30hk
Personer: 5

Les mer om folkebåten Pioner 15: https://pionerboat.no/modeller/pioner-15-allround/


Pioner 16 båt

Pioner 16 Explorer

Pioner 16 Explorer er bygget på 60 års erfaring med å produsere båter i polyetylen. Moderne design kombinert med gode løsninger. Flere utstyrsalternativer er mulig f.eks. bred konsoll, en eller to smale konsoller med hydraulisk styring, ulike seteløsninger og flere nyttige utstyr som kan velges.

Båten er lettplanende, har gode sjøegenskaper og er selvdrenerende. Den er godkjent for maks 60hk motor og har et godt fartspotensial. Dette er den optimale hytte, familie, bruks og arbeidsbåten som er tilgjengelig på markedet.
 
 

Lengde: 507 cm / 16 fot
Bredde: 210 cm
Vekt: 393 kg
Motoreffekt maks: 60hk
Personer: 6

Les mer om Pioner 16 Explorer her: https://pionerboat.no/modeller/pioner-16-explorer/

  


Pioner 17 Flexi

Pioner 17 Flexi

Pioner 17 Flexi er konstruert for den aktive båtbruker. Båten har blant annet automatisk selvlensing, dobbel midtstilt styrekonsoll og rustfrie siderekker som standard. Den har muligheter for høyt utstyrsnivå med med lanterner, badetrapp, polstrede seter og ryggstøtte som ekstrautstyr. Robust og utrolig sjødyktig allroundbåt med sprek design. Pioner 17 Flexi er både bruksbåt og hyttebåt i tillegg til at den dekker mange forskjellige bruksområder som dykking og vannsport. Flexi har stor dørkplass med mulighet for ettermontering av ekstra seteboks.

Lengde: 520 cm / 17 fot
Bredde: 215 cm
Vekt: 390 kg
Motoreffekt maks: 80hk
Personer: 6

Les mer om Pioner 17 Flexi her: https://pionerboat.no/modeller/pioner-17-flexi/


Pioner Multi båt

Pioner Multi / Multi Proff

Det ligger i navnet. Pioner Multi er designet så smart at bruksområdet strekker seg fra beredskapsbåt til fiskebåt, fra dykkerbåt til landstedbåt. Profesjonelle aktører på sjøen har lagt sin elsk på denne båten som har en mengde finesser og en enorm lasteevne. Baugporten som nå er hele 92cm bred senkes med rustfri vinsj og letter av-/påstigning og lasting/lossing. Den er lettplanende og meget sjødyktig. Det er langt flere enn yrkesbrukere som har behov for en Pioner Multi. Modellen er godkjent for en nyttelast på 1.122 kilo og opptil 10 personer.

Lengde: 530 cm
Bredde: 215 cm
Vekt: 466 kg
Motoreffekt maks: 80hk
Personer: 8-10

Les mer om Multi her: https://pionerboat.no/modeller/pioner-multi/

 

 

Del denne siden:

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Webdesign ©2016-23 Web Norge. Foto ©2016-23 Web Norge / Kristiansand Båt og Motor.