steady boat logo

Steady er veldig robuste og stødige båter i sterkt material Polyetylen. De er trygge med god oppdrift og passer til de fleste bruksområder. Disse båtene er enklt båtliv med minimalt vedlikehold og lang levetid. Steady båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.  Godkjent av Det Norske Veritas.

Polyetylen er et miljøvennlig materiale som er 100 prosent resirkulerbart. Alt overskytende materiale fra båtproduksjonen benyttes om igjen i andre produkter. Selve produksjonsmetoden er også svært miljøvennlig. Steady er det miljøvennlige valget.

 

thumb steady 300 1600x800

Steady 300 

Stor bæreevne og stabilitet gjør denne modellen like velegnet som jolle for voksne som til barnas og ungdommenes favoritt båt. Konstruksjonen gir høy oppdrift og trygg kjøring. Enkel styrekonsoll kan leveres som ekstrautstyr. Sikkerhetsline på relingen og feste for å sikre årene under transport leveres som standard. Dreneringsplugg i akterspeilet. Alle Steady båtene leveres i fargene rød og mørk grå.

Lengde: 300 cm
Bredde: 135 cm
Vekt: 60 kg
Motoreffekt: Maks 8hk
Personer: 3

Les mer om barnas favoritt Steady 300 her: https://pionerboat.no/modeller/260-steady-by-pioner/

thumb steady 320 1600x800

Steady 320

Modellen er selvdrenerende, har stor lastekapasitet og supre kjøreegenskaper med en 9.9/15 hk motor. Aluminiumsrekker er standard og under aktertoften er det et stort, låsbart stuverom for tank og utstyr. Styrekonsoll med stuerom og plass for instrument fåes som ekstrautstyr. Konsollen kan enkelt ettermonteres og forvandler jolla til en mini skjærgårdsjeep. Alle Steady båtene leveres i fargene rød og mørk grå

Lengde: 400 cm
Bredde: 180 cm
Vekt: 200 kg
Motoreffekt: maks 40hk
Personer: 4

Les mer om raske Steady 320 her: https://pionerboat.no/modeller/320-steady-by-pioner/

 

 thumb steady 400 1600x810

 

Steady 400

Modellen er selvdrenerende og har god plass til fem personer. Svært god lastekapasitet, stabilitet og kjøreegenskaper gjør dette til den ideelle hytte-, bruks- eller arbeidsbåten. Minimalt med vedlikehold sikrer deg mer tid på vannet. Konstruksjonen gir høy oppdrift, myk gange og trygg kjøring. Steady 400 kan enkelt oppgraderes til tøff skjærgårdsjeep med ekstrautstyr som rustfrie rekker, styrekonsoll med plass for batteri, vindskjerm, vindskjermbøyle, polstret ryggstøtte samt targabøyle med lanterner. Alle Steady båtene leveres i fargene rød og mørk grå.

Lengde: 400 cm
Bredde: 180 cm
Vekt: 200 kg
Motoreffekt: maks 40hk
Personer: 5

Les mer om Steady 400: https://pionerboat.no/modeller/400-steady-by-pioner/

 

Del denne siden:

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Webdesign ©2016-23 Web Norge. Foto ©2016-23 Web Norge / Kristiansand Båt og Motor.