volvo penta

Kristiansand Båt og Motor fører Volvo Penta motorer fra D1 opp til D6 med tilhørende drev og girkasser.

Det brede utvalget av Volvo Penta innenbords dieselmotorer gjør at du alltid kan finne en motor som passer størrelsen på fartøyet ditt. Motorene leverer rask akselerasjon, pålitelig ytelse og evnen til å opprettholde høy marsjfart, uavhengig av last eller sjø. Vanlige fordeler for marine fritids- og kommersielle applikasjoner er det unike marine dreiemomentet, de lave utslippsnivåene, den kontinuerlig høye påliteligheten og muligheten for å legge til ekstra komfort og bekvemmelighet med joystick dokking og kjøring.

 

volvo penta d1 motor

Volvo Penta D1

Volvo Penta D1 er en in-line 2-sylindret, 0,5-liters, naturlig aspirert dieselmotor som bruker en kamdrevet, in-line injeksjonspumpe og ferskvannskjøling. Med lavt turtall går motoren stille med minimale vibrasjoner. 11,8-27 Hk.

volvo penta d2 dieselmotor

Volvo Penta D2

Volvo Penta D2 er en in-line 4-sylindret, 2,2-liters, naturlig aspirert dieselmotor som bruker en kamdrevet, in-line injeksjonspumpe og ferskvannskjøling. Med lavt turtall går motoren stille med minimale vibrasjoner. 49-72 Hk.

volvo penta d3 båtmotor

Volvo Penta D3

Volvo Penta D3 er en in-line 5-sylindret, 2,4-liters dieselmotor med sylinderblokk og sylinderhode i aluminium, som bruker common-rail med piezo-elektriske injektorer, doble overliggende kamaksler og Variable Geometry Turbo (VGT). Dette bidrar til utmerket driftsøkonomi, høy pålitelighet og langsiktig holdbarhet. 107-213 Hk.

  

volvo penta d4 innebordsmotor

Volvo Penta D4

Volvo Penta D4 er en in-line 4-sylindret, 3,7-liters dieselmotor med common-rail drivstoffinnsprøytning, doble overliggende kamaksler og turbo. Det gir høy pålitelighet, eksepsjonell drivstoffeffektivitet og lave vedlikeholdskostnader.

volvo penta d6 turbodiesel

Volvo Penta D6

Volvo Penta D6 er en in-line 6-sylindret, 5,5-liters dieselmotor med common-rail drivstoffinnsprøytning, doble overliggende kamaksler og turbo. Det gir høy pålitelighet, eksepsjonell drivstoffeffektivitet og lave vedlikeholdskostnader.

volvo penta seilbåtmotor

Volvo Penta Seilbåtmotor

Motorene er velkjent blant seilere jorden rundt for sin bemerkelsesverdige kraft og at den går svært stille. Her får du et komplett og integrert system fra en og samme leverandør.

  

volvo penta dieselmotor

Volvo Penta Dieselmotorer for drev

140hk til 440hk

I Aquamatic kombineres fordelene med innenbords- og utenbordssystem. Fordelene med de motroterende doble propellene, DuoProp, gir unik prestanda og høy drivstoffeffektivitet med presise kjøreegenskaper og godt grep i vannet. Sammenlignet med påhengsmotorer, er drivmotorene lavere og sitter lenger frem i båten. Dette gir en mer behagelig opplevelse under vanskelige forhold på sjøen.

volvo penta bensinmotor

Volvo Penta Bensinmotorer for drev

200hk til 430hk

I Aquamatic kombineres fordelene med innenbords- og utenbordssystem. Fordelene med de kontraroterende doble propellene, DuoPros, er at de gir en unik ytelse og høy drivstoffeffektivitet med nøyaktige kjøreegenskaper og et bra grep i vannet. Sammenlignet med utenbordsmotorer sitter drevmotoren lavere og lengre frem i båten, noe som gir en behagelig opplevelse når det er sjøgang og vanskelige forhold til sjøs.

Volvo Penta IPS drev

Volvo Penta Dieselmotor
med IPS drev

523hk til 850hk

Med sin enestående drivstoffeffektivitet, førsteklasses manøvrering og høye komfort, oppfyller Volvo Penta IPS kravene for all anvendelig av motorbåter. Hver eneste IPS-installasjon er en komplett og perfekt matched drivsystem som gir optimal kraft under alle forhold.

  

 

Med Volvo Pentas store utvalg av innenbords dieselmotorer vil det alltid finnes en motor som passer til din båt. Motorene har rask akselerasjon, pålitelig ytelse og klarer å holde en høy marsjfart uansett belastning eller sjøforhold. 

Kraftig akselerasjon, komfortabel marsjfart og utvidet rekkevidde er kjennetegnene til Volvo Penta innenbordsmotorer, og tar deg dit du vil med total komfort. Bekymringsfritt eierskap med høye nivåer av sikkerhet, service og verdi er også inkludert som standard i hver Volvo Penta-motor. Det unike marine dreiemomentet kombinert med høy pålitelighet, drivstoffeffektivitet, lave utslipp og en rekke smarte funksjoner vil gi alt du trenger for høyklasses cruise.

Del denne siden:

Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+
Webdesign ©2016-23 Web Norge. Foto ©2016-23 Web Norge / Kristiansand Båt og Motor.